Website-portfolio-klein4.1  
Project

Opdracht: De verhuizing van Ingenieursbureau Peters & van Leeuwen naar een bestaand kantoorpand op de tweede verdieping. Opdracht was werkplekken creëren in twee aaneengesloten opstellingen en alles in een open ruimte.

Uitvoering: Geheel open ruimte waarbij het plafond, de betonvloer en technische installaties zichtbaar zijn gebleven. Vormen van afsluiting zijn: bij de koffietafel een koordgordijn en een glaswand bij de vergaderruimte. Gekozen is voor vloerbedekking in combinatie met een pvc vloer in de looppaden. Door akoestische platen tussen de werkplekken is het geluid goed beheersbaar, daardoor zijn de werkplekken goed werkbaar. Door de open ruimte gaat het werken in teamverband beter, mensen zijn eerder geneigd samen te werken en hun ideeën te delen.

Klant
Ingenieursbureau Peters & van Leeuwen Gouda